MohiniYoga

Áraim

Csoportos órák árai

@ Érvényes: 2024.január 1-től
Az árak a jógastúdiók áraihoz igazodhatnak, ezért kérlek, ellenőrizd az adott jógastúdió oldalát, vagy a meghirdetett eseménynél is.

Megnevezés Alkalom Ár
Hatha-jóga
1 alkalom (90 perc)
4.500.- Ft
Hatha-jóga bérlet
5 alkalom
20.000.-Ft
Hatha-jóga páros bérlet (2 fő nevére szól, ketten járjátok le az összesen 5 alkalmat)
5 alkalom
20.000.-Ft
Ashtanga-jóga
1 alkalom (90perc)
5.000.-Ft
Work-shopok
alkalmanként lehet egyéni az ár, időtartamtól függően
20.000.-Ft

Óra lemondása

A reggeli órák lemondását előző nap 20 óráig, a délutáni órák lemondását aznap 12 óráig tudom elfogadni. Az órát lemondani csak telefonon, vagy SMS-ben tudod. Ezek túllépése vagy elmulasztása esetén az óra teljes díját ki kell fizetned. Köszönöm a megértésedet!

Az órák 1 vagy 2 jelentkező esetén elmaradhatnak. Ez esetben telefonon vagy sms-ben kapsz értesítést.

Egyéni órák árai

Megnevezés Alkalom Ár
Hatha-jóga
1 alkalom (60 perc)
10.000.-Ft
Hatha-jóga
1 alkalom (90 perc)
15.000.-Ft
Hatha-jóga páros
1 alkalom (60 perc)
16.000.-ft
Hatha-jóga páros
1 alkalom (90 perc)
20.000.-Ft
Jóga otthonodban
1 alkalom, 1 főre (60 perc)
Kérd egyedi ajánlatomat: mohiniyoga2020@gmail.com

Ajurvédikus jógaterápia

Megnevezés Alkalom Ár
Egyéni jógatérápia
1 alkalom (60 perc)
15.000.- Ft

Az egyéni jógaterápia magában foglal egy ajurvédikus alapokon nyugvó állapotfelmérést. Ezt követően állítom össze azt a javaslatot, mellyel segíthetünk testi-és lelki egyensúlyod megtalálásában. Ennek a javaslatnak szerves részét képezik a jóga ászanák, légzés-szabályozó gyakorlatok, egyéb lazító technikák, de magában foglal étrend-, gyógynövény- és életmód tanácsadást is. 

A jóga gyakorlatsorok semmiféle előképzettséget nem igényelnek. A javasolt terápia a folyamat során változhat. Ez a javasolt terápia nem orvosi kezelés. Saját felelősségedre veszel részt benne.

Munkahelyi jóga árai

Munkahelyi jóga keretében van lehetőség egy-egy alkalommal történő óratartásra, valamint  öt alkalmas, tematikus jóga alkalmakra is. A csomagok tartalmát az egyedi igényekhez igazítom. Mindegyik munkahelyi jógatípusnak egyedi ára van, megbeszélés tárgya, hiszen függ a résztvevők számától, a helyszíntől.

Kérd egyedi ajánlatomat: mohiniyoga2020@gmail.com

Megnevezés Alkalom Ár
Hatha jóga
1 alkalom
Egyedi
Irodai jóga csomag
5 alkalom
Egyedi
WorkWell csomag
5 alkalom
Egyedi

Rólam

„Mindig örülj mindennek. Mert mindig oka van annak , mi történik és miért, vagy mi nem történik meg és miért nem.” (Swami Chidananda)

 

Megfigyelted már, hogy többféle csend létezik?

Létezik vihar utáni csend. Ami szinte magán hordozza még a fergeteget, a hűvös levegő fuvallatát, a szavak foszlányait. Ez nem az igazi csend. Mert ott van benne a múlt, az elvárások.
Létezik szomorú csend. Mikor elveszítesz valakit. Amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Hordozza magában a fájdalmat és az űrt. Ez nem az igazi csend. Mert ugyanúgy magában hordozza a múlt rezgéseit, az emlékeket. A ” mi lett volna ha” érzését…..
Létezik boldog csend. Amikor akit szeretsz, ott van melletted. Amikor úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ez sem az igazi csend. Mert ez is magában hordozza a múltat, az éveket, a hónapokat. Mert magában hordozza a jövőt, a terveket, az elvárásokat.
Az a csend, amelyben nincs múlt és jövő sem, ahol nem számít, ami volt és ami lesz, az megnyugvással tölt el. Hordozza magában az elfogadást és a szeretetet. Az a pillanat öröme. A pillanat csendje. Ott érzed meg, hogy ki is vagy valójában. Ha ezt a csendet sikerül megélned, az a meditáció. (Mohini)

„DIN”-Do It Now

„A kézenfekvő, kényelmes megállapítás helyett, hogy „egyszer majd el kell indulnom az Úton”, azonnali gondolatunk az kellene, hogy legyen: „nem engedhetem meg magamnak a lustaságot, nem engedhetem meg magamnak, hogy hanyag legyek. Fel kell állnom és csinálnom kell. Helyesen kell cselekednem és tennem kell a dolgomat haladéktalanul!
DIN-Do It Now, ne késlekedj!”
(Swami Chidananda)

 

" Indiában, Iránban, Tibetben a guru apa-anya. A tanítvány, amikor a misztériumok legnagyobbikának küszöbét átlépi: meghal és újjászületik. Meghal, ami annyit jelent, hogy a természeti sorból kilép. Apja nem apja többé, anyja nem anyja többé, mert ő már nem az a lény, aki természeti apa és anya szülötte. Apja a guru, a szellemi vezető." (Hamvas Béla)

cropped-mohiniyoga_logo_circle_v2.png

© 2022 – Minden jog fenntartva. – mohiniyoga.hu
ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat | hello@mohiniyoga.hu | +36 30 4763582