MohiniYoga

Gyertyafényes Jóga

Gyertyafényes Jóga

@ 2022. október 23.

Esemény adatai

Következő óra: @október 23., 17:00-19.30
Esemény típusa:

Különleges alkalom☺️
🧘‍♀️Lesz hatha jóga Andi vezetésével,
🧘‍♀️ashtanga jóga velem.
🎶És mindezek körül ölelve, beborítva a hangtálak gyógyító rezgéseivel, Jeni jóvoltából.
Bővebb információ a FaceBook-on, az eseménynél.


Időtartam:2,5 óra
Ár: 4.500.-Ft​

Szervező

Andi és Móni

okleveles jógaoktatók

Telefon: +36 304763582
E-mail: hello@mohiniyoga.hu

Esemény helyszíne

Helyszín: Yoga stúdió Dunaharaszti
Cím: 2330 Dunaharaszti, Toldi Miklós u.7

Jelentkezés

Indiában ebben az évben október 24-én tartják a Diwali ünnepet. A Diwali, az Úr Rama, az Ayodhya királyának, valamint testvérének, Lakshman-nak és feleségének, Sita-nak tizennégy év száműzetés utáni visszatérésére és egy démon- király, Ravana legyőzésére emlékezik. Rama és felesége, Sita visszatérésekor Ayodhya város népe földbe vájt lámpásokat, gyertyákat gyújtott és kivilágította az egész királyságot, hogy ezzel a fény-úttal üdvözöljék őket. A diyák (lámpások) meggyújtása ezen a napon a gonosz elpusztítását jelzi, és a „Jó” győzelmét jelképezi a „Gonosz” felett. A Diwali napján Maa Lakshmi-t is imádják. Ő szimbolizálja a gazdagságot, a pénzügyi jólétet és az anyagi kényelmet, és az ő felemelkedése az ember otthonában megfordíthatja az egyén életét. Úgy tartják, hogy a Diwali éjszakáján döntötte el Maa Lakshmi, hogy feleségül megy Úr Visnuhoz. Egy másik népszerű legenda szerint a Diwali ünnepe az Úr Krisna, az Úr Visnu egyik avatárjának győzelmét ünnepli a démon Narakasura felett. 16 000 fiatal lányt szabadított ki Krisna a démon fogságából. Ez a nap Naraka Chaturdashi néven vált ismertté, amely egy nappal a Diwali előtt ünnepelnek. A kelet-indiai államokban Maa Kali, Maa Durga vad avatárját imádják ezen az ünnepen. Számos kereskedő ezen a napon Maa Saraswatit, a tudás, a zene és az értelem istennőjét tiszteli. A nyugati államokban élő hinduk közül többen az új év kezdetének tekintik ezt a napot.

Rólam

“Nincs mód arra, hogy a tanítvány visszafizesse tartozását a Mesternek (…). Az egyetlen lehetőség, hogy továbbadja másoknak a tudást, melyet kapott.” (Szvámi Véda)

"Ahol szeretet van, ott eltűnik minden gyűlölet" (Swami Chidananda)

Domonyi Móni, beavatott nevemen Mohini vagyok, 500 órás YAI minősített tradicionális hatha- és astanga jóga oktató, Ayurvédikus jóga-terapeuta.

Tradicionális Hatha Jóga oktatói oklevelemet (YAI minősített) a Sarasvati Alapítvány, Jóga- és Oktatási Központban szereztem.

Tanítóim dr.Kotroczó Anikó, Deepak Anthwal, Hegedűs Zsolt és Szennay Péter voltak. Ezúton is hálás vagyok útmutatásukért.

Jóga nidra gyakorlatom alapjául a Tradícionális Hatha-Jóga oktató képzésem jegyzetei (Sarasvati Alapítvány Jóga-és Oktatási Központ), valamint Swami Yatidharmananda lassan egy éve tartó önzetlen seva-ja, az ő általa vezetett jóga nidra gyakorlatok tapasztalatai szolgálnak.

Hálás vagyok, ha megtisztelsz jelenléteddel az óráimon. Szeretettel várlak.

logo_2

 

© 2022 – Minden jog fenntartva. – mohiniyoga.hu
ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat | hello@mohiniyoga.hu | +36 20 1234 567